• Default
  • Engels

11-day ALL OF NAMIBIA Lodge Safari comfort group trip

Verken het ongerepte Namibië met deze “All of Namibia” groepssafari in Internationaal gezelschap. Tijdens deze safari bezoekt u de hoogtepunten van Namibië zoals Windhoek, Cape Cross, Twyfelfontein, Etosha Nationaal Park, Waterberg Plateau, Swakopmund en de rode duinen van Sossusvlei.


PROGRAMMA

Dag 1 Windhoek
Na aankomst op de luchthaven van Windhoek verwelkoming en transfer naar het overnachtingadres. Afhankelijk van de aankomsttijd is de rest van de middag ter vrije besteding. In de namiddag kennismaking met de groep en de gids en een korte stadstour door Windhoek en een briefing over de gang van zaken tijdens de reis. De avond is ter vrije besteding (diner op eigen kosten). Overnachting in het Klein Windhoek Guest House in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (logies)

Overnachting: tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com
Afstand: 40 km

Dag 2 Windhoek – Sossusvlei
Na het ontbijt vertrek uit Windhoek (rond 08.00 uur) en rijden in oostelijke richting naar het Namib Naukluft Nationaal Park met een van de oudste woestijnen ter wereld. Rest van de namiddag ter vrije besteding. Overnachting in het Agama River Camp. (lodge) (ontbijt en lunch)

Overnachting: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, sunset deck, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.agamarivercamp.com
Afstand: ca. 285 km

Dag 3 Sossusvlei
Vandaag vroeg op (denk aan 05.00) en op tijd ontbijt zodat u met zonsopgang in het park kunt zijn en de zon kunt zien opkomen over de rode duinen van de Sossusvlei. Er wordt een bezoek gebracht aan zandduinen van Sossusvlei en de Deadvlei. De duinen die wel een hoogte kunnen bereiken van 300 meter kleuren met zonsopgang en ondergang bloedroos, een spectaculaire ervaring en schitterende gelegenheid voor fantastische foto’s. Daarna een bezoek aan de Sesriem Canyon, een door de Tsauchab rivier uitgesleten Canyon. Overnachting in het Agama River Camp. (lodge) (ontbijt en lunch)

Activiteit inclusief: bezoek aan Sossusvlei, entree geld Namib Naukluft Nationaal Park.
Overnachting: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, sunset deck, bar en restaurant
Afstand: ca. 245 km

Dag 4 Sossusvlei – Swakopmund
Op tijd vertrek (rond 08.00) uit het Agama River Camp en door het Namib Naukluft Nationaal Park rijden richting het kustplaatsje Swakopmund. Als de tijd het toelaat wordt er onderweg een stop gemaakt in de nederzetting Solitaire, waar de, in heel Namibië wereldberoemde, applecrumbe” kan worden geproefd (eigen kosten). Daarna dwars door de Namib woestijn en de Kuiseb canyon rijden naar het kustplaatsje Swakopmund. Onderweg op de uitkijk naar de dieren die in deze droge woestijn zoals de oryx, de springbok, de Hartmann’s zebra en de jakhals. Aankomst in Swakopmund en rest van de middag ter vrije besteding om dit kleine stadje aan de kust te verkennen of om deel te nemen aan een activiteit of excursie (optioneel). Overnachting in het hotel A La Mer. (hotel) (ontbijt en lunch)

Overnachting: standaard tweepersoonskamer met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.pension-a-la-mer.com
Afstand: ca 300 km

Dag 5 Swakopmund
Op tijd op en vertrek uit Swakopmund (rond 07.00 uur) voor een bezoek aan het stadje Walvis Bay. Vanuit Walvis Bay rijden naar Pelican Point voor een kano excursie van ca. 2 uur over de lagune met een lokale gids. Na de kano excursie ontbijt met verse brotchen. Daarna terug naar Swakopmund en de rest van de dag ter vrije besteding in en rondom Swakopmund. Er kunnen excursies worden gemaakt en er kan worden gewandeld door het leuke dorpje of gewoon relaxen bij het guesthouse. Overnachting in het Hotel a La Mer. (hotel) (ontbijt)

Excursie mogelijkheden:
Quad biking ( 2 uur)
Sandboarding (lie down)
Sandboarding (stand-up)
Living desert tour (aanrader !)
Tandem skydiving p.p.
Shore fishing p.p.
Boat fishing p.p.
Township tour p.p.
Dolphin, seal & whale cruise p.p.
Kayaking

Overnachting: standaard tweepersoonskamer met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.pension-a-la-mer.com
Afstand: ca. 100 km

Dag 6 Swakopmund – Twyfelfontein
Vertrek uit Swakopmund na het ontbijt (rond 08.00 uur) en rijden langs de kust in noordelijke richting naar de zeehonden kolonie bij Cape Cross. Na het bezoek aan de zeehonden en het kleine museum landinwaarts, dwars door de woestijn naar Twyfelfontein. In de middag een bezoek aan de World Heritage site bij Twyfelfontein waar schitterende Bushman schilderingen te zien zijn. Overnachting in de Twyfelfontein Country Lodge. (lodge) (ontbijt, lunch en diner)

Overnachting: guesthouse: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.twyfelfonteinlodge.com
Afstand: ca 430 km

Dag 7 Twyfelfontein – Etosha Nationaal Park
Na het ontbijt vertrek (rond 08.00 uur) uit de Twyfelfontein Country Lodge en rijden naar het Petrified Forest (versteende woud), hier bevinden zich versteende bomen waarvan de ouderdom geschat word op 250 miljoen jaar. Na het bezoek aan het versteende woud rijden in noordelijke richting naar voor velen het hoogtepunt van de safari, het Etosha Nationaal Park. Na aankomst een eerste game drive op zoek naar de wilde dieren die hier voorkomen zoals de olifant, neushoorn, leeuw, buffel en het luipaard. Natuurlijk zijn er ook zebra’s, giraffe, cheeta, hyena en diverse antilopen soorten. Het Etosha Game park is opgericht in 1907 en biedt een thuis aan ca 114 verschillende zoogdieren, 340 vogelsoorten, 110 soorten reptielen en 16 amfibieën. Overnachting in de Toshari Lodge. (lodge) (ontbijt en lunch)

Activiteiten inclusief: bezoek Petrified Frorest, game drive Etosha Nationaal Park
Overnachting: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, waterhole, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.etoshagateway-toshari.com
Afstand: ca 250 km

Dag 8 Etosha Nationaal Park
Volle dag om game drives te maken in het Etosha Nationaal Park. De avond worden doorgebracht aan de waterhole waar een schitterende schouwspel zich voltrekt tussen de dieren uit de omgeving die hier water komen drinken Overnachting in de Toshari Lodge. (lodge) (ontbijt en lunch)

Activiteiten inclusief: game drives Etosha Nationaal Park
Optionele activiteit: night game drive Etosha

Dag 9 Etosha Nationaal Park – Waterberg Plateau
Na het ontbijt (rond 07.00 uur) vertrek uit de Toshari Lodge en rijden naar het dorpje Otjiwarongo waar een bezoek wordt gebracht aan de Cheetah Conservation Foundation. Hier wordt een bezoek gebracht aan het bezoekerscentrum waar informatie wordt verstrekt over de cheeta en wat de foundation allemaal doet om de met uitsterven bedreigde cheeta te beschermen. Na het bezoek aan Otjiwarongo rijden naar het Waterberg Plateau. Rest van de middag om te genieten van de mooie omgeving en om wandelingen te maken. Overnachting in het Waterberg Camp. (restcamp) (ontbijt en lunch)

Overnachting: Namibia Wildlife Resort Camp: tweepersoonschalets met ensuite badkamers, zwembad, bar en restaurant
Voor meer informatie: www.nwr.com.na
Afstand: ca 320 km

Dag 10 Waterberg Plateau – Windhoek
Vertrek uit het Waterberg plateau NP. en rijden naar het dorpje Okahandja waar een bezoek kan worden gebracht aan de bekende craftmarket. Daarna rijden naar Winddoek genietend van het schitterende landschap met regelmatig een stop om te genieten van het schitterende uitzicht. Picknicklunch onderweg. Rest van de middag ter vrije besteding in Windhoek. Overnachting in het Klein Windhoek guesthouse. (ontbijt en lunch)

Overnachting: standaard tweepersoonskamers met ensuite badkamer, restaurant, bar en zwembad.
Voor meer informatie: www.kleinwindhoekguesthouse.com
Afstand: 290 km

Dag 11 Windhoek
De safari eindigt na het ontbijt. Na het ontbijt nog tijd om op eigen gelegenheid de stad in te gaan en dan in de loop van de middag (afhankelijk van de vluchttijd) volgt een transfer naar de luchthaven van Windhoek. (ontbijt)

Reiscode: AOL 705


REISSOM

REISSOM 11 DAAGSE “ALL OF NAMIBIA” LODGE GROEP SAFARI

  • €. 2175,-per persoon (geldig van 01-01-18 t/m 31-12-18) ​

Deze prijs is gebaseerd op twee reizigers in een tweepersoonskamer. Voor alleenreizenden geldt; toeslag eenpersoonskamer in EUR 309,- p.p.


De prijzen voor vertrek na 31-12-18 zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje naar reizen@AfrikaOnline.nl

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf in Namibië dan kan dat. Voorafgaand aan deze reis kunt u een aantal nachten verblijven in Windhoek of u kunt de reis beginnen met een aantal nachten in Kaapstad en vandaar vliegen naar Windhoek. Een reis “op maat” naar uw persoonlijke wensen kan natuurlijk ook. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een leuke offerte voor u.

Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: KLM vlucht van Amsterdam naar Windhoek voor EUR 835,- per persoon inclusief luchthavenbelasting. Deze vlucht maakt op de heen en terugreis een korte stop in Luanda, geen overstap.

Vertrekdata 2018:
Januari:18
Februari:26
April:05*, 18
Mei:12
Juni:07
Juli:01, 20*
Augustus:25
September:10
Oktober:13, 28*
November:18
December:19

*= op deze datum wordt de tour uitgevoerd met een Duitssprekende tourleader en is een toeslag van EUR 33,- p.p. van toepassing. Het overgrote deel van de reizigers zal dan vanzelfsprekend Duitssprekend zijn.
Vet gedrukte data= ongeacht het aantal deelnemer een gegarandeerd vertrek, geen minimum aantal deelnemers


INCL/EXCL

Reissom inclusief:
• Transfer luchthaven – hotel Windhoek visa versa
• Overnachtingen in guesthouses zoals beschreven (of gelijkwaardig) in tweepersoonskamer met ensuite badkamer
• Entreegelden voor genoemde Nationale parken
• Excursies zoals genoemd onder inclusief
• Vervoer tijdens de reis in een Toyota minibus of een Toyota Landcruiser
• Maaltijden zoals in de beschrijving en koffie en thee tijdens de maaltijden
• Begeleiding van een professionele Engelssprekende gids

Reissom exclusief:
• Vluchten
• Luchthavenbelasting
• €. 15,- reserveringskosten per persoon
• Eventuele brandstoftoeslag
• Annulerings/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
• Fooien
• Overige maaltijden
• Alcoholische en fris - dranken
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Facultatieve game drives, excursies of andere activiteiten
• Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen


REIS INFO

REISINFORMATIE:

Aantal deelnemers:
Onze Namibië safari’s worden uitgevoerd in kleine groepjes om een zo goed en flexibel mogelijk programma aan te bieden. Kleine groepjes houdt in; meer tijd voor de reiziger, minder wachttijden en een gezellige, persoonlijke sfeer tijdens de reis.
min. 4 / max. 12 deelnemers

Taal:
Omdat de deelnemers aan bovenstaande reis uit verschillende landen komen wordt er tijdens de reis Engels gesproken door de gids (met uitzondering van de vertrekdata die zijn aangegeven met een *, op deze gidsen gaat er een Duitsprekende gids mee). De reis word begeleid door een gecertificeerde gids voor optimale kennis, informatie en individuele aandacht.

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 6 maanden geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Namibië geen visum nodig. Wel dienen er nog tenminste 2 lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat van de betreffende landen. AfrikaOnline verzorgd geen visa. Voor informatie kunt u terecht op de website van de visumdienst: www.visum.nl. Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud)

Hoogtepunten tijdens de reis:
Tijdens deze safari bezoekt u de hoogtepunten van Namibië zoals Windhoek, Etosha Nationaal Park, Swakopmund en de rode duinen van Sossusvlei. Natuurlijk wordt er tijdens de reis geprobeerd dorpjes te bezoeken en contact te leggen met de lokale bevolking.

Vervoer:
Vervoer tijdens de reis is per Toyota minibus of Toyota Landcruiser met 10/12 stoelen. Comfortabel reizen en uitstekend om game drives mee te maken. Grote ramen zodat iedereen een goed uitzicht heeft en een muzieksysteem. Imperiaal en aanhanger voor bagage. Verder een aanhanger met mobiele keuken en kampeergerei.

Reis - Annuleringsverzekering:
Afsluiten van een reis en annuleringsverzekering is verplicht. Indien de verzekering niet via AfrikaOnline wordt afgesloten moeten de polisnummers van de beide verzekeringen binnen 2 weken na het boeken van de reis aan AfrikaOnline schriftelijk worden doorgegeven.

Deelname:
Vanaf 12 jaar, geen maximum leeftijd. Wel moet er voor elke kind onder de 16 jaar tenminste 1 volwassenen meereizen. Tijdens de reis worden er wandelingen gemaakt die een zeker uithoudingsvermogen vereisen. De wandelingen worden ingeschaald als eenvoudig tot middenklasse wandelingen en zijn ten alle tijden optioneel.

Overnachtingen:
10 overnachtingen in eenvoudige tot middenklasse guesthouses. Mocht de genoemde accommodatie niet beschikbaar zijn dan word gebruik gemaakt van een gelijkwaardig alternatief.

Maaltijden:
Tijdens de reis worden goede en gezonde maaltijden bereid door de gids van veelal locale producten. Om een idee te krijgen van hoe de maaltijden eruit zullen zien: het ontbijt zal bestaan uit cornflakes met melk, toast met jam en regelmatig een Engels ontbijt met eieren en spek, vruchtensap, koffie en thee. De lunch zal veelal bestaan uit een picknick lunch met kaas, vleeswaren, salades en brood(jes) (picknick style). Het diner zal het meest uitgebreid zijn met regelmatig typische Namibische specialiteiten. Indien er speciale diëten zijn (vanwege vegetarische voorkeur en/of allergieën) deze graag doorgeven bij boeking van de reis zodat er van te voren rekening mee gehouden kan worden. Dranken zijn exclusief en moeten zelf worden gekocht. Voor onderweg is er de gelegenheid drankjes te kopen bij een lokale supermarkt of benzinestation. Participatie in keukendienst zoals afwas en meehelpen met het bereiden van de maaltijden wordt op prijs gesteld. Deze reis is inclusief 10x ontbijt, 8x lunch en 1x diner.

Gezondheidsvoorwaarden:
Iedereen met een goede gezondheid mag deelnemen aan deze reis.

Bagage:
Reistas (i.v.m. met de ruimte in de auto is het beste om de bagage in een reistas of rugzak mee te nemen) met maximaal 15kg pp. Dit is exclusief fotomateriaal en een klein rugzakje voor in de auto voor overdag.

Voorbehoud:
Agent behoudt het recht om een programma te wijzigen indien de agent dit nodig acht vanwege bepaalde condities, overmacht of onvoorziene omstandigheden. Agent vraagt een schadeloosstelling formulier te ondertekenen voor vertrek van de reis. Bij het niet tekenen van dit formulier kan de passagier geweigerd worden op de reis.

http://www.AfrikaOnline.nl – AfrikaOnline - Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet


Starting at € 2175 p.p.
incl. overnachtingen, maaltijden en excursies, reiscode: AOL 705

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read more about our cookie usage at our Cookies page.