• Default
  • Engels

19 day Scenic Route South Africa camping safari

A versatile and complete South Africa camping tour with visits to the Panorama Route, game drives in Kruger National Park, walks in Swaziland, visit a traditional Zulu village in KwaZulu Natal, walks in the Drakensberg Mountains, Pony trekking in Lesotho, Xhosa population in The Eastern Cape, game drives in the Addo Elephant National Park, Tsitsikamma National Park, Whales in Plettenberg Bay and visits to the "Mother City" Cape Town, Cape of Good Hope and the Stellenbosch wine region.


PRINT DEZE REIS >>


PROGRAMMA

GEGARANDEERD VERTREK VANAF 4 PERSONEN

Dag 1 Johannesburg
Verwelkoming door een vertegenwoordiger van de Safari Company en een transfer naar de Road Lodge Rivonia in Sandton. Optioneel kan er in de middag een Soweto excursie worden gemaakt (ca. 13h00 tot 17h30). Overnachting in de Road Lodge Rivonia in een tweepersoonskamer. (hotel)

Dag 2 Johannesburg – Pilgrim’s Rest
Vertrek uit Johannesburg ’s morgens om 06h30 en rijden richting Mpumalanga voor een bezoek aan de bekende Panorama Route met o.a. God’s Window. Overnachting op de camping in het oude goudzoekers stadje Pilgrim’s Rest. (camping) (lunch, diner)

Inclusief: entreegeld God’s Window
Overnachting: campsite, uitstekende bad/douchefaciliteiten, warme douches
Afstand: 350 km, ca. 5 uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 3 Pilgrims Rest – Kruger Nationaal Park
Vertrek uit Pilgrim’s Rest en rijden naar het wereldberoemde Kruger Nationaal Park. In het Kruger Nationaal Park worden gamedrives (tochten in de auto op zoek naar wilde dieren) gemaakt op zoek naar de dieren die hier voorkomen zoals bijvoorbeeld de leeuw, olifant, giraffe, neushoorn en vele andere diersoorten. Overnachting op een camping in het Kruger Nationaal Park. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Kruger Nationaal Park en 3x 3 uur durende ochtend en namiddag game drives
Overnachting: campsite, uitstekende bad/douchefaciliteiten, warme douches, zwembad, restaurant, winkel
Afstand: 150 km, ca. 2 uur rijden
Optionele excursies: nacht game drive, begeleide bushwalks (ca. R. 160,- per persoon)

Dag 4 Kruger Nationaal Park
Hele dag om door te brengen in het Kruger Nationaal Park. Er kan worden geluierd en er worden twee game drives gemaakt. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Dag 5 Kruger Nationaal Park - Swaziland
Vertrek uit het Kruger Nationaal Park en rijden in zuidelijke richting naar het koningrijk Swaziland en het bergachtige Malolotja Natuur Reservaat. Rest van de dag om wandelingen te maken en om te genieten van de schitterende vergezichten. Overnachting in een houten chalet in het Malolotja Natuur Reservaat. (log cabin) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Malolotja Game Reserve, 2-3 uur game drive uit het Kruger Park, wandeling Malotja
Overnachting: log cabin (houten chalets voor maximaal 6 personen), uitstekende gedeelde douche/wc faciliteiten
Afstand: 200 km, ca. 4 uur rijden exclusief douaneformaliteiten, winkelstop in Malelane en stops voor sightseeing onderweg

Dag 6 Swaziland - Zululand
Voor vertrek uit Swaziland nog een bezoek aan de lokale marktjes in Mbabane om leuke souvenirs te kopen en daarna rijden in zuidelijke richting naar de grens met Zuid Afrika en vandaar naar het Mkuze Game Reserve. Het Mkuze Game Reserve is een ideale plaats om de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorn te zien. Er wordt een game drive gemaakt en een waterpoel bezocht om te kijken naar de dieren die hier komen drinken. Overnachting op de camping in Zululand. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Mkuze Game Reserve, 1x ca. 3 uur game drive in Mkuze Game Reserve in de namiddag
Overnachting: campsite, uitstekende bad/douchefaciliteiten, warme douches, zwembad
Afstand: 300 km, ca. 4 uur rijden exclusief douaneformaliteiten en stops voor sightseeing onderweg

Dag 7 Zululand
De hele dag om game drives te maken in het Mkuze Game Reserve. Overnachting op de camping in Zululand. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Mkuze Game Reserve, 2x ca. 3 uur game drive in Mkuze Game Reserve in de ochtend en namiddag
Overnachting: campsite, uitstekende bad/douchefaciliteiten, warme douches, zwembad
Afstand: 2x game drives

Dag 8 Zululand - Drakensbergen
Rijden in zuidelijke richting naar de Drakensbergen waar het kamp wordt opgeslagen. Rest van de dag om wandelingen te maken. Overnachting in een bergchalet. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: wandelingen in de Drakensbergen
Overnachting: campsite, uitstekende bad/douchefaciliteiten, warme douches
Afstand: 400 km, ca. 6 uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 9 Drakensbergen
Dag ter vrije besteding om wandelingen te maken langs snel stromende bergriviertjes, te genieten van de prachtige vergezichten en op zoek te gaan naar rotstekeningen van de Bosjesmannen. Overnachting in een bergchalet. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Dag 10 Drakensbergen - Lesotho
Vertrek uit de Drakensbergen en via het Golden Gate Nationaal park naar Lesotho. Onderweg wordt gestopt bij lokale dorpjes en wordt kennis gemaakt met de cultuur van de lokale BaSotho stammen. Na de grensformaliteiten rijden naar de Malealea Lodge. Deze lodge is gelegen in een ruig, bergachtig gebied. Overnachting in eenvoudige chalet bij de Malealea Lodge. (chalets) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: chalets, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches, restaurant, bar
Afstand: 370 km, ca. 8 uur rijden exclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 11 Lesotho
Vanmorgen vroeg op en een volle dag “trekking” met een lokale gids en zijn BaSotho pony en lokale gidsen door het ruige berggebied vanwaar er schitterde vergezichten zijn en natuurlijk onderweg lokale dorpjes worden aangedaan (picknick onderweg). Overnachting in eenvoudige chalet bij de Malealea Lodge. Overnachting in een hotel nabij het strand. (chalets) (ontbijt, lunch, diner) (inclusief volle dag trekking in de omgeving van de Malealea Lodge met lokale gids en een BaSotho pony)

Inclusief: volle dag pony trekking met lokale Soto gids
Overnachting: chalets, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches, restaurant, bar
Afstand: 370 km, ca. 8 uur rijden exclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 12 Lesotho – Karoo
Vertrek uit Lesotho en rijden naar de Grote Karoo, een ruig, semiwoestijn gebied wat bekend staat om zijn struisvogelboerderijen, schapenhouderij en de “padstals”, kleine winkeltjes langs de weg waar leuke souvenirs en lokale lekkernijen worden verkocht. Overnachting in de Grote Karoo in een eenvoudig guesthouse. (guesthouse) (ontbijt, lunch)

Overnachting: guesthouse, gedeelde douche/wc faciliteiten, restaurant, bar
Afstand: 370 km, ca. 8 uur rijden exclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 13 Karoo – Addo Elephant Nationaal Park
Rijden naar het Addo Elephant Nationaal Park. In de middag een game drive op zoek naar de Addo olifant maar ook naar de kleinere dieren als bijvoorbeeld de dung beetle (mest kever) die hier voorkomt en die je vaak de weg over ziet steken, een
olifanten keutel voor zich uitduwend. Overnachting op de camping in het Addo Elephant Nationaal Park. Leuk detail van deze camping is dat er een verlichte waterpoel bij de camping is, zodat je ’s avonds kunt genieten van de nachtdieren die hier, met een beetje geluk, water komen drinken (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Addo Elephant Nationaal Park, ochtend en namiddag game drive (2x ca.3 uur)
Overnachting: camping, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches, restaurant, bar, winkel en verlichte waterpoel
Afstand: 275 km, ca. 3 ½ uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele excursies: nacht game drives in het Addo Elephant Nationaal Park

Dag 14 Addo - Tsitsikamma
Vertrek uit het Addo Elephant Park en rijden naar het Tsitsikamma Nationaal Park, gelegen aan de bekende Garden Route. In de middag kunnen er wandelingen worden gemaakt in het subtropische bos of langs een schitterende kustroute. Overnachting op de camping van het Tsitsikamma Nationaal Park. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Tsitsikamma Nationaal Park
Overnachting: camping, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches, restaurant, bar, winkel
Afstand: 220 km, ca. 3 uur rijden exclusief stops voor sightseeing
Optionele excursies: Bungi jumping Storms River Bridge, whale watching cruise, treetop canopy tour

Dag 15 Tsitsikamma
Vandaag de mogelijkheid om ‘s werelds hoogste bungee jump te maken (niet inclusief). Verder mogelijkheid om een wandeling te maken langs de rotsachtige kustlijn en langs de Stormsrivier. Met een beetje geluk kunnen, van juli t/m november, tijdens de wandeling langs de kust walvissen worden gezien die hier in deze periode voorkomen. Overnachting op de camping van het Tsitsikamma Nationaal Park. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Tsitsikamma Nationaal Park
Overnachting: camping, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches, restaurant, bar, winkel
Afstand: 100 km, ca. 3 uur rijden exclusief stops voor sightseeing
Optionele excursies: Bungi jumping Storms River Bridge, whale watching cruise, treetop canopy tour

Dag 16 Tsitsikamma – Swellendam
Vertrek uit het Tsitsikamma Nationaal Park en rijden naar het plaatsje Knysna. Na een stop bij de “Heads” in Knysna rijden naar de West Kaap en overnachting in op een camping nabij Swellendam. Rest van de middag ter vrije besteding. Overnachting op een camping. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: camping, gedeelde douche/wc faciliteiten, warme douches
Afstand: 510 km, ca. 7 uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch

Dag 17 Swellendam - Kaapstad
Na het ontbijt rijden naar het plaatsje Stellenbosch, beroemd om de heerlijke wijnen die uit deze regio komen. In Stellenbosch wordt een wijnfarm bezocht waar een tour wordt gegeven door de wijnkelder en waar de wijn kan worden geproefd. Overnachting in een guesthouse in Kaapstad in een tweepersoons kamer. (hotel) (ontbijt)

Inclusief: bezoek aan Wijnhuis en keldertour
Overnachting: guesthouse, tweepersoonskamer met privé badkamer, zwembad, restaurant
Afstand: 230 km, ca. 3 uur + bezoek wijnhuis
Optionele excursies: bezoek aan Robben Eiland, shark cage diving, bezoek aan zeehondenkolonie

Dag 18 Kaapstad
Vandaag de hele dag om Kaapstad en omgeving te verkennen. Er wordt een bezoek gebracht aan Kaap Punt en het Kaap Punt Nationaal Park en rijden via de schitterende Chapman’s Peak Drive naar het havenstadje Hout Bay. Verder kan het beroemde Victoria en Alfred Waterfront worden bezocht, het bekende uitgaansgebied van Kaapstad met vele winkeltjes, terrasjes en restaurants. Optioneel kan er een bezoek worden gebracht aan Robbeneiland (niet inclusief). Overnachting in een guesthouse in Kaapstad in een tweepersoons kamer. (hotel) (ontbijt) (inclusief entreegeld Boulders Beach pinguïn kolonie, entreegeld Cape Point Nationaal Park)

Inclusief: volle dag Cape Peninsula tour, entreegelden voor Boulders Beach pinguïnkolonie en Cape Point Nationaal Park
Overnachting: guesthouse, tweepersoonskamer met privé badkamer, zwembad, restaurant
Afstand: volle dag excursie

Dag 19 Kaapstad
Na het ontbijt kan de Tafelberg nog worden beklommen of een bezoek worden gebracht aan Robben Island (op eigen gelegenheid) en hierna is er nog voldoende tijd om de laatste souvenirs te kopen of om de laatste bezienswaardigheden te bezoeken en in de loop van de avond een transfer naar de luchthaven van Kaapstad. (ontbijt). Einde arrangement.

Inclusief: begeleide wandeling naar de top van de Tafelberg
Overnachting: n.v.t.


REISSOM

REISSOM 19 DAAGSE “SCENIC ROUTE SOUTH AFRICA” KAMPEERSAFARI:

  • €. 1825,- per persoon (geldig van 01-01-16 t/m 31-12-16) (geen local payment)

Deze prijs is gebaseerd op twee reizigers. Voor alleenreizenden geldt; toeslag eenpersoonskamer in Johannesburg EUR 30,- p.p. Accommodatie tijdens de safari op indeling (zonder extra kosten) of een toeslag van €. 230,- p.p. voor een eenpersoonstent/kamer tijdens de reis.

De prijzen voor vertrek na 31-12-16 zijn op dit moment nog niet beschikbaar.
Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje naarreizen@AfrikaOnline.nl

Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: British Airways EUR 750,- per persoon inclusief luchthavenbelasting voor het traject Amsterdam – Londen – Johannesburg / Kaapstad – Londen – Amsterdam.

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf in Afrika dan kan dat. Een reis “op maat” naar uw persoonlijke wensen kan natuurlijk ook. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een leuke offerte voor u.

Vertrekdata 2016:

Januari: 01, 15, 29*
Februari: 12
Maart: 18*, 25
April: 08
Mei: 06*, 13, 20
Juli: 01, 08
Augustus: 12*, 26
Oktober: 07
November: 18*, 25
December: 02, 23

Vet gedrukte data= ongeacht het aantal deelnemer wordt vertrekt gegarandeerd, geen minimum aantal deelnemers *= op deze datum wordt de tour uitgevoerd met een Duitssprekende tourleader. Het overgrote deel van de reizigers zal dan vanzelfsprekend Duitssprekend zijn.

Alle Scenic Route South Africa tours kunnen worden gecombineerd met een Cape to Vic Falls kampeersafari van Kaapstad naar Victoria Falls – AOL 406


INCL/EXCL

Reissom inclusief:
• Overnachtingen zoals beschreven in het reisprogramma
• Transfers luchthaven – hotel visa versa
• Gebruik van kampeeruitrusting (uitgezonderd slaapzak en hoofdkussen)
• Entreegelden voor genoemde Nationale parken en excursies
• Vervoer tijdens de reis in een safari minibus of safari overlandtruck
• Maaltijden zoals in de beschrijving
• Begeleiding van 2 professionele Engelssprekende gidsen
• Informatieboekje


Reissom exclusief:
• Vluchten
• Luchthavenbelasting
• €. 15,- reserveringskosten per persoon
• Eventuele brandstoftoeslag
• Vaccinatiekosten
• Annulerings/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
• Fooien
• Overige maaltijden
• Alcoholische en fris - dranken
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Optionele game drives, excursies of andere activiteiten
• Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen


REIS INFO

REISINFORMATIE:

Aantal deelnemers:
Onze kampeer safari’s worden uitgevoerd in kleine groepjes om een zo goed en flexibel mogelijk programma aan te bieden. Kleine groepjes houdt in; meer tijd voor de reiziger, minder wachttijden en een gezellige, persoonlijke sfeer tijdens de reis. De gemiddelde leeftijd op deze tour is 38-45 maar leeftijden variëren van 20 tot 60+ jaar. Minimum leeftijd voor kinderen is 12 jaar mits begeleid door tenminste 1 volwassenen, er is geen leeftijdsgrens maar voor reizigers met een leeftijd van 65+ wordt een medisch "fitheids" verklaring gevraagd die verkrijgbaar is bij uw huisarts. Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen/ maximum 12 deelnemers.

Taal:
Omdat de deelnemers aan bovenstaande reis uit verschillende landen komen wordt er tijdens de reis Engels gesproken door de gids (met uitzondering van de vertrekdata die zijn aangegeven met een * tijdens deze reizen wordt hoofdzakelijk Duits gesproken). De reis word begeleid door 2 gecertificeerde gidsen voor optimale kennis, informatie en individuele aandacht.

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 90 dagen geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Zuid Afrika geen visum nodig. Wel dienen er nog voldoende lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat van de betreffende landen. AfrikaOnline verzorgd geen visa. Voor informatie kunt u terecht op de website van de visumdienst: www.visum.nl. Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud). Reist u met kinderen onder de 18 jaar naar of via Zuid Afrika dan geldt dat u in het bezit dient te zijn van een afschrijft van het geboorte certificaat. Reist u als alleenstaande ouder of gewoon alleen met u minderjarige kind moet u tevens in het bezit zijn van een toestemmingsformulier van de andere ouder. Informeer bij Afrika Online naar de uitgebreide informatie hierover.

Hoogtepunten tijdens de reis:
Johannesburg -Soweto tour, Mpumalanga - Panorama Route en sightseeing, Kruger National Park - game drives, Swaziland - bergwandelingen, Zululand - game drives, Drakensbergen - bergwandelingen, Pony trekking in Lesotho, Addo Elephant Nationaal Park, Tuinroute & Karoo – wandelingen, Kaapstad – bezoek aan Kaappunt & de Tafelberg. Bezoek aan 10 Nationale Parken en Natuurreservaten tijdens deze reis. Natuurlijk wordt er tijdens de reis geprobeerd dorpjes te bezoeken en contact te leggen met de lokale bevolking.

Vervoer:
Vervoer tijdens de reis is per speciale overland safaritruck met 10/12 stoelen of safari minibus (Toyota Hiace). Comfortabel reizen en uitstekend om game drives mee te maken. Grote schuiframen zodat iedereen een goed uitzicht heeft. Imperiaal en aanhanger voor bagage en kampeeruitrusting

Reis - Annuleringsverzekering:
Afsluiten van een annuleringsverzekering is verplicht, een reisverzekering wordt sterk aanbevolen. Indien de verzekering niet via AfrikaOnline wordt afgesloten moeten de polisnummers van de beide verzekeringen binnen 2 weken na het boeken van de reis aan AfrikaOnline schriftelijk worden doorgegeven.

Deelname:
Vanaf 12 jaar, geen maximum leeftijd. Wel moet er voor elke kind onder de 16 jaar tenminste 1 volwassenen meereizen. Tijdens de reis worden er wandelingen gemaakt die een zeker uithoudingsvermogen vereisen. De wandelingen worden ingeschaald als eenvoudig tot middenklasse wandelingen en zijn ten alle tijden optioneel. Bij alle kampeertrips is deelname gevraagd in het opzetten van het tentenkamp, het bereiden van de maaltijden en natuurlijk meehelpen met de afwas. Teamspirit is deel van het plezier van het reizen in een groep.

Overnachtingen:
Camping: 11 overnachtingen op campings in de Nationale Parken of steden. Zuid Afrikaanse campings zijn over het algemeen uitstekend te noemen met goede faciliteiten als warme en koude douches, restaurants, wasautomaten, postkantoor/telefooncellen en een souvenirwinkeltje. Sommige campings beschikken over een zwembad. Soms kan een camping ook prachtig gelegen zijn maar is het nadeel dat er minder faciliteiten zijn. De kampeeruitrusting; Ruime en comfortabele iglotent van 2.2 x 2.2 x 1.8 meter die eenvoudig zijn op te zetten/af te breken. De tenten hebben “ingebouwde” muskieten netten. Verder zijn er matrasjes van ca. 5 cm dik en comfortabele kampeerstoelen met rugleuning.

Hotel: 1 overnachting in de Road Lodge Rivonia nabij het centrum van Johannesburg. Alle kamers zijn tweepersoons kamers die beschikken over aparte bedden en een privé badkamer meestal met douche en toilet.

Mountain chalet; 1 overnachting in het Malotja Nature Reserve in Swaziland in een bergchalet. De chalets beschikt over 2x een tweepersoonskamer met gedeelde toilet/doucheruimtes.

BaSotho hut: 2 overnachtingen in een traditionele BaSotho hut in de Malealea Lodge met een tweepersoonskamer en gemeenschappelijke toilet/doucheruimtes.

Guesthouse: 1 overnachting in een leuk guesthouse (die Tuishuise of gelijkwaardig) in de Karoo in tweepersoonskamer met gedeelde douche/wc faciliteiten en 2 overnachtingen in een leuk guesthouse ( Sweet Orange guesthouse (of gelijkwaardig) in het centrum van Kaapstad in tweepersoons kamers die beschikken over aparte bedden en een privé badkamer, meestal met douche en toilet.

Maaltijden:
Tijdens de reis worden goede en gezonde maaltijden bereid van veelal locale producten. Om een idee te krijgen van hoe de maaltijden eruit zullen zien: het ontbijt zal bestaan uit cornflakes met melk, toast met jam en regelmatig een Engels ontbijt met eieren en spek, vruchtensap, koffie en thee. De lunch zal veelal bestaan uit kaas, vleeswaren, salades en brood(jes) (picknick style). Het diner zal het meest uitgebreid zijn met regelmatig bbq, roerbakschotels en de typisch Zuid Afrikaanse Potjiekos (alles in één kookpot gerecht, heerlijk !!!!) klaargemaakt boven het kampvuur. Indien er speciale diëten zijn (vanwege vegetarische voorkeur en/of allergieën) deze graag doorgeven bij boeking van de reis zodat er van te voren rekening mee gehouden kan worden. Tijdens het diner wordt ook koffie en thee geschonken. Overige dranken zijn exclusief en moeten zelf worden ingekocht.
Tijdens deze reis zijn 20x ontbijt, 15x lunch en 14 diners inbegrepen in de reissom.

Gezondheidsvoorwaarden:
Iedereen met een goede gezondheid mag deelnemen aan deze reis.

Bagage:
Reistas (i.v.m. met de ruimte in de auto is het beste om de bagage in een reistas of rugzak mee te nemen) met maximaal 12 kg pp. Zelf (warme) slaapzak en klein hoofdkussen meenemen (slaapzak kan eventueel worden gehuurd voor ca. US$ 1 per dag, indien gewenst bij boeking opgeven)

Voorbehoud:
Agent behoudt het recht om een programma te wijzigen indien de agent dit nodig acht vanwege bepaalde condities, overmacht of onvoorziene omstandigheden. Mocht het gebeuren dat de wagen stuk gaat, zal de agent niet verantwoordelijk zijn voor vervangende accommodatie anders dan kamperen en zal er geen compensatie zijn voor vliegtickets of dergelijke. Agent vraagt
een schadeloosstelling formulier te ondertekenen voor vertrek van de reis. Bij het niet tekenen van dit formulier kan de passagier geweigerd worden op de reis.

http://www.AfrikaOnline.nl – AfrikaOnline - Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet


PRINT DEZE REIS >>

Starting at € 1980 p.p.
including overnight stays, meals and excursions, reiscode: AOL 402

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read more about our cookie usage at our Cookies page.