• Default
  • Engels

22 daagse avontuurlijke 4X4 camper rondreis Namibie the full circle

Maak kennis met het diverse Namibië met deze 22 daagse 4x4 camperreis. Tijdens deze avontuurlijke reis bezoekt u de hoogtepunten van Namibië zoals de Fish River Canyon (’s werelds 2 na grootste canyon), de wilde paarden in de woestijn bij Aus, de Rode duinen van de Sossusvlei, de ruige wildernis van de Namib woestijn, het historische stadje Swakopmund en op zoek naar de BIG FIVE in het Etosha Nationaal Park.

22 daagse avontuurlijke 4X4 camper rondreis Namibie the full circle


PROGRAMMA

Dag 1 Windhoek (ca. 22 km// 20 minuten rijden)
Verwelkoming op de luchthaven van Windhoek door een vertegenwoordiger van de campermaatschappij en transfer naar het verhuurdepot waar u de camper in ontvangst neemt. Vertrek vanuit het verhuurdepot en rijden op eigen gelegenheid naar de camping nabij Windhoek. Rest van de dag ter vrije besteding om uit te rusten van de reis of om het centrum van Windhoek te verkennen. Overnachting op de camping nabij Windhoek.

Dag 2 Windhoek - Mariëntal (Hardapdam)(ca. 280 km // 4- 4 ½ uur rijden)
Vertrek uit Windhoek en rijden in zuidelijke richting naar Mariëntal. Onderweg krijg u al een heel goede indruk van het natuurschoon van Namibië. Overnachting op de camping nabij Mariëntal.

Dag 3 Mariëntal – Keetmanshoop (ca. 250 km // 4 - 4 ½ uur rijden)
Vandaag rijdt uw verder naar het zuiden naar het kleine, landelijk gelegen dorpje Keetmanshoop. Dicht bij Keetmanshoop vindt u het “Quiver Tree Forest” waar ongeveer 300 Alwyn bomen met hun gladde boombast en gele bloemen tegen de dorre woestijn afsteken. Overnachting op een camping nabij Keetmanshoop.

Dag 4 Keetmanshoop – Fish River Canyon (ca. 145 km // 2 - 2 ½ uur rijden)
Vertrek uit Keetmanshoop en rijden in zuidelijke richting naar de op twee na grootste Canyon ter wereld, de Fish River Canyon. De camping van vanavond is gelegen nabij de Fish River Canyon.

Dag 5 Fish River Canyon
Volle dag ter vrije besteding om de omgeving te verkenen. De camping van vanavond is gelegen nabij de Fish River Canyon.

Dag 6 Fish River Canyon – Aus (ca. 260 km // 4 ½- 5 uur rijden)
Vertrek uit de Fish River Canyon en rijden in westelijke richting naar het dorpje Aus. Nabij dit dorpje bevindt zich ook het bekende “Spookdorp” Kolmanskop en de “Desert Horses”. De camping van vanavond is nabij Aus.

Dag 7 Aus – Namgorab gebergte (ca. 204 km // 3 - 3 ½ uur rijden)
Vandaag gaat u kennis maken met de woestijn van Namibië en bezoekt u het Naukluft Nationaal Park. De hele dag gaat u via prachtige zandwegen, soms wat ruw, de woestijn door tot bij Betta’s Camp.

Dag 8 Namgorab gebergte - Duwiseb (ca. 25 km // 30 - 45 minuten)
Vandaag een korte ritje naar Duwiseb Castle. De middag is ter vrije besteding om het kasteel te bezoeken. Overnachting op de camping nabij Duwiseb Castle.

Dag 9 Duwiseb – Sesriem (ca. 160 km // ca. 2 ½ - 3 uur rijden)
Vertrek uit het Namgorab gebergte en rijden naar een bijzondere plaats in de woestijn, het “plaatsje” Sesriem. Vanaf Sesriem kan u een bezoek brengen aan de bekende rode duinen van de Sossusvlei. Overnachting op de camping bij Sesriem.

Dag 10 Sesriem
Volle dag om de omgeving van Sesriem te verkennen en een bezoek te brengen aan de rode duinen van de Sossusvlei. Overnachting op de camping bij Sesriem.

Dag 11 Sesriem – Solitair (ca. 102 km // 1 - 1 ½ uur)
Vertrek uit Sesriem en rijden naar het plaatsje Solitair. Solitair is bekend geworden vanwege de Nederlandse filmmaker Ton der Lee, die hier 2 jaar heeft gewoond en zijn avonturen heeft beschreven in het boek “Solitair”. Overnachting op de camping van Solitair.

Dag 12 Solitair – Swakopmund (ca. 269 km // 4½ - 5 uur rijden)
Vandaag uw laatste dag rijden over de zandwegen. Rijden door het door het Naukluft Nationaal Park naar het kustplaatsje Swakopmund. Onderweg passert u de Kuiseb Canyon, een schiiterende gebied met prachtige vergezichten. In Swakopmund kunt u heel goed de Duitse invloeden merken aan de historische gebouwen, de stranden en de winkels. Overnachting op de camping in Swakopmund.

Dag 13 Swakopmund
Dag ter vrije besteding in en rondom Swakopmund. U kunt een rustdag nemen of kiezen uit een van de vele excursie mogelijkheden en activiteiten die worden aangeboden zoals: zeevissen, rijden met quadbikes door de duinen, een ballonvaart, een boottocht, een rondvlucht en nog veel meer. Overnachting op de camping in Swakopmund.

Dag 14 Swakopmund – Uis (ca. 230 km // 3 ½ - 4 uur rijden)
Door een ruig woestijnsteppen gebied reist u naar Uis en het gebied rond de Brandberg. Overnachting op de camping nabij Brandberg waar u heerlijke wandelingen kunt maken en zwemmen in het zwembad om heerlijk afkoelen na een dag in de zon.

Dag 15 Uis - Kamanjab (ca. 200 km // 3½ - 4 uur rijden)
Vertrek uit Omaruru en door de binnenlanden van Namibië rijden naar Outjo. In de middag kunt u een excursie maken naar de Kamanjab Cheetah park of naar de Gelbingen Lodge om een Himba excursie te maken. Overnachting op een camping in Kamanjab.

Dag 16 Kamanjab – Etosha Nationaal Park (ca. 170 km // 3 - 3 ½ uur rijden)
Uw rijdt vandaag over deels onverharde wegen door verlaten natuurgebieden naar het bekende Etosha natuurpark. U heeft 2 dagen om het noordoostelijke deel en de zoutpanen te verkennen. Overnachting op de camping van het Okaukuejo restcamp

Dag 17 Etosha (ca. 70 km)
Dag ter vrije besteding in het Etosha Nationaal Park. Overnachting op de camping van het Halali restcamp.

Dag 18 Etosha (ca. 81 km)
Vandaag heeft u de hele dag de tijd om van het Halali restcamp naar het Namutoni restcamp te rijden. Onderweg een goede kans om grote aantallen wild te zien. Verder kunt u ook het “Sprokieswoud” bezoeken, een verzameling van de grillige African moringobomen. Overnachting op de camping van het Namutoni restcamp.

Dag 19 Etosha - Grootfontein (ca. 230 km // 3 - 3 ½ uur rijden)
Vertrek uit het Etosha Nationaal Park en rijden naar het plaatsje Tsumeb. Tijd om Tsumeb te verkennen. In Tsumeb kan een bezoek worden gebracht aan het mijnbouwmuseum, St. Barbara kerk, en het Tsumeb Arts en Crafts Centre voor leuke souvenirs. Daarna verder rijden naar Grootfontein. Overnachting op een camping nabij Grootfontein.

Dag 20 Grootfontein
Dag ter vrije besteding in en rondom Grootfontein. Er kan een excursie worden gemaakt naar een nabij gelegen San (bushman) dorpje, game drives worden gemaakt, wandelingen over de farm of lekker geluierd aan het zwembad. Overnachting op een camping nabij Grootfontein.

Dag 21 Grootfontein - Otjiwarongo (ca. 215 km // 3 ½ - 4 uur rijden)
Vertrek uit Grootfontein en rijden naar Otjiwarongo. Rest van de dag ter vrije besteding om bijvoorbeeld een excursie te maken naar het Waterberg Plateau of het nabij gelegen Cheetah opvangcentrum. Overnachting op de camping van het Waterberg Plateau Camp.

Dag 22 Otjiwarongo – Windhoek (ca. 350 km // 4 - 4 ½ uur rijden)
Vandaag de laatste dag van uw verblijf in Namibië. In de middag camper inleveren bij de verhuurmaatschappij en een transfer naar de luchthaven van Windhoek.


Reiscode: AOL 302


REISSOM

REISSOM 22 DAAGSE “THE FULL CIRCLE” 4X4 CAMPER NAMIBIE RONDREIS

Prijzen geldig voor huur in het hoogseizoen (juli, augustus, september, oktober 2017)

  • €. 1935,00 per persoon bij 2 personen Discoverer FUN X2
  • €. 1980,00 per persoon bij 3 personen Discoverer FUN DC
  • €. 1475,00 per persoon bij 3 personen Discoverer FUN DC
  • €. 1220,00 per persoon bij 4 personen Discoverer FUN DC

Prijzen geldig voor huur in het tussenseizoen (januari, februari, maart, april 2017)

  • €. 1830,00 per persoon bij 2 personen Discoverer FUN X2
  • €. 1895,00 per persoon bij 3 personen Discoverer FUN DC
  • €. 1415,00 per persoon bij 3 personen Discoverer FUN DC
  • €. 1070,00 per persoon bij 4 personen Discoverer FUN DC

De prijzen voor vertrek na 31-10-2017 zijn op dit moment nog niet beschikbaar.
Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje naar reizen@AfrikaOnline.nl


Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: Combinatie van British Airways en South African Airways van Amsterdam via Londen en Johannesburg naar Windhoek voor EUR 850,- per persoon inclusief luchthavenbelasting.

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf in Namibië of een verlenging in Zuid Afrika dan kan dat. Een reis “op maat” naar uw persoonlijke wensen kan natuurlijk ook. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een leuke offerte voor u.

Andere camper:
Indien u liever een grotere of kleinere camper (zie onze website voor de verschillende type campers) wilt is dat natuurlijk mogelijk, prijs hiervoor is op aanvraag beschikbaar. De prijs voor een andere camper/personen combinatie is op aanvraag beschikbaar

Vertrek:
Dagelijks


INCL/EXCL

Reissom inclusief:
• Transfer Windhoek luchthaven – verhuurdepot Windhoek
• 22 dagen camperhuur inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en CDW midi verzekering. (zie voor meer informatie onze website onder camperhuur)
• Transfers van de luchthaven naar verhuurstation en visa versa
• 21 nachten gereserveerde campingplaatsen zoals beschreven
• Uitgebreide routebeschrijving en wegenkaarten
• Transfer Windhoek verhuurdepot – luchthaven Windhoek


Reissom exclusief:
• Internationale vluchten
• €. 15,- reserveringskosten per persoon
• Annulerings/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
• Fooien
• Maaltijden
• Entreegelden
• Eigen risico van R. 19.000,00 in geval van schade met de mogelijkheid om deze ter plaatse af te kopen (zie onze website onder camperhuur voor meer informatie). Schade aan banden en dak valt niet onder de dekking van de verzekering, Indien de camper wordt opgehaald op een zondag is er een toeslag van ZAR 250,- en indien opgehaald op een feest/vakantiedag zijn de kosten ZAR 500,-
• Olie, benzine, tolgelden
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Game drives, excursies of andere activiteiten
• Entreegelden voor o.a. Nationale Parken
• Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen


REIS INFO

REISINFORMATIE:

Camper:
Type Discoverer-FUNX2 (Iveco 35S14 - 2.3 lt 16V turbodiesel) (maximaal 2 personen) of een Discoverer DC 4x4 (Toyota Hilix double cab 3.0 of 2.8 turbo diesel met daktenten (maximaal 4 personen inclusief CDW midi verzekering en een onbeperkt aantal kilometers. Voor foto's, beschrijving van de camper en huurvoorwaarden zie onze website onder camperhuur. Voor het huren van een camper dient u in het bezit te zijn van een geldig Internationaal rijbewijs (verkrijgbaar bij de A.N.W.B. ). Extra kosten zoals het eigen risico bedrag en de eventuele extra's die u wilt huren dienen met creditcard worden voldaan. Visa en Euro Mastercard worden geaccepteerd.

Bestuurder:
Bestuurder moet minimaal 21 jaar zijn en over een geldig rijbewijs B en een geldig Internationaal rijbewijs beschikken.

Deelname:
Alle leeftijden.

Gezondheidsvoorwaarden:
Iedereen met een goede gezondheid kan deelnemen aan deze reis.

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 30 dagen geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Nambie geen visum nodig. Wel dienen er nog voldoende lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat van de betreffende landen. AfrikaOnline verzorgd geen visa. Voor informatie kunt u terecht op de website van de visumdienst: www.visum.nl. Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud).

Reizen met minderjarige kinderen:
Reist u met kinderen onder de 18 jaar naar of via Zuid Afrika dan geldt dat u in het bezit dient te zijn van een afschrift van het geboorte certificaat. Reist u als alleenstaande ouder of gewoon alleen met u minderjarige kind moet u tevens in het bezit zijn van een toestemmingsformulier van de andere ouder. Informeer bij Afrika Online naar de uitgebreide informatie hierover.

Bagage:
Koffer of reistas (ivm met de ruimte in de camper is het beste om de bagage in een reistas mee te nemen) met maximaal 20 kg pp en 1 stuks handbagage pp van maximaal 6 kg. Indien u uw golftas wilt meenemen moet u dit bij boeking van de reis aan ons kenbaar maken zodat wij het kunnen aanvragen bij de luchtvaartmaatschappij.

Voorbehoud:
Agent behoudt het recht om een programma te wijzigen indien de agent dit nodig acht vanwege bepaalde condities, overmacht of onvoorziene omstandigheden.

https://www.AfrikaOnline.nl – AfrikaOnline - Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet


Vanaf € 1070 p.p.
incl. overnachtingen en 4x4 camper, reiscode: AOL 302

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer over ons cookie gebruik op de Cookies pagina