• Default
  • Engels

18 daagse Rainbow Route South Africa Comfort groep safari

Een veelzijdige en complete Zuid Afrika rondreis met bezoeken aan de Panorama Route, game drives in Kruger Nationaal Park, wandelingen in Swaziland, bezoek aan een traditioneel Zulu dorp in Kwa-Zulu Natal, wandelingen in de Drakensbergen, Xhosa bevolking, game drives in het Addo Elephant Nationaal Park, walvissen in Hermanus en bezoek aan de “Mother City” Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en het wijngebied van Stellenbosch.

Reisspecial 18 daagse Rainbow Route South Africa groepsafari


PROGRAMMA

GEGARANDEERD VERTREK VANAF 4 PERSONEN

Dag 1 Johannesburg
Verwelkoming door een vertegenwoordiger van de Safari Company en een transfer naar de Road Lodge Rivonia in Sandton. Overnachting in de Road Lodge Rivonia in een tweepersoonskamer. (hotel)

Overnachting: een 2 persoonskamer met ensuite badkamer
Voor meer informatie zie: www.citylodge.co.za

Dag 2 Johannesburg – Greater Kruger area
Vertrek uit Johannesburg ’s morgens om 06h30 en rijden richting Mpumalanga voor een bezoek aan de bekende Panorama Route met o.a. God’s Window en de Three Rondavels viewpoint. Overnachting in de Ilkley Safari Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (lodge) (lunch, diner)

Inclusief: entreegelden God’s Window & de Three Rondavels viewpoint.
Overnachting: Ilkley Safari Lodge in een tweepersoons kamer met badkamer en zwembad
Voor meer informatie zie: geen website
Afstand: 620 km, ca. 8 uur rijden inclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 3 Kruger Nationaal Park
Volle dag in het wereldberoemde Kruger Nationaal Park. In het Kruger Nationaal Park worden gamedrives (tochten in de auto op zoek naar wilde dieren) gemaakt op zoek naar de dieren die hier voorkomen zoals bijvoorbeeld de leeuw, olifant, giraffe, neushoorn en vele andere diersoorten. Overnachting in de Ilkley Safari Lodge in een tweepersoonskamer met ensuite badkamer. (lodge) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld voor Kruger Nationaal Park, ochtend en avond game drive
Overnachting: Ilkley Safari Lodge in een tweepersoons kamer met badkamer en zwembad
Afstand: 150 km, ca. 2 uur rijden (exclusief 1x een 2 a 3 uur durende game drive)

Dag 4 Kruger Nationaal Park
In de ochtend eerst een korte ochtendwandeling in de bush. Daarna vertrek uit de Ilkley Safari Lodge richting het Kruger Park. Hele dag game driving in het Kruger Nationaal Park richting het zuidelijke deel van het park. Overnachting in een restcamp in het Kruger Nationaal Park. (chalet) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld voor Kruger Nationaal Park, game drive Kruger Park
Overnachting: chalet (of lodge tent) met ensuite badkamer, zwembad, restaurant
Afstand: 150 km, ca. 2 uur rijden (exclusief 2x een 2 a 3 uur durende game drive)
Optioneel en exclusief in de reissom: night game drive in een open safari voertuig ca ZAR 150,- per persoon)
Voor meer informatie zie: www.sanparks.org

Dag 5 Kruger Nationaal Park - Swaziland
Vertrek uit het Kruger Nationaal Park en rijden in zuidelijke richting naar het koningrijk Swaziland en het bergachtige Malolotja Natuur Reservaat. Rest van de dag om wandelingen te maken en om te genieten van de schitterende vergezichten. Overnachting in een tweepersoonskamer in de Hawane Lodge. (guesthouse) (ontbijt, lunch, diner) (inclusief entreegeld Malolotja Game Reserve)

Inclusief: entreegeld voor Malolotja Nature Reserve
Overnachting: tweepersoonskamer met ensuite badkamer- zwembad, restaurant, bar en WIFI
Voor meer informatie zie: www.hawane.co.sz
Afstand: 200km, ca. 4 uur rijden (exclusief 1x een 2 à 3 uur durende game drive in Kruger Park, shopping stop in Malelane, grensformaliteiten bij de Jeppe’s Reef grenspost en stops voor sightseeing)

Dag 6 Swaziland - Zululand
Voor vertrek uit Swaziland nog een bezoek aan de lokale marktjes in Mbabane om leuke souvenirs te kopen en daarna rijden in zuidelijke richting naar de grens met Zuid Afrika en vandaar naar de Zululand Lodge. Aankomst in de namiddag en tijd om te relaxen. Ook kan er een wandeling worden gemaakt in de bush met de gids opzoek naar vogels en dieren. Overnachting in de Zululand Lodge in een tweepersoons permanent tented lodge. (luxe permanente tent) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: bezoek locale markt Mbabane, bushwalk met gids
Overnachting: tweepersoons tented lodge met bedden en ensuite badkamer, zwembad, restaurant en winkel
Voor meer informatie zie: www.zululandlodge.com
Afstand: 300km, ca. 6 uur rijden (inclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing)

Dag 7 Zululand
Vanmorgen wordt een game drive gemaakt in het Hluhluwe Game Reserve. In de middag een bezoek aan een Zulu dorpje voor interactie met de lokale bevolking. Overnachting in de Zululand Lodge in een tweepersoons permanent tented lodge. (luxe permanente tent) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Hluhluwe Game Reserve, 1x ca. 3 uur game drive), bezoek aan Zulu dorp
Overnachting: tweepersoons tented lodge met bedden en ensuite badkamer, zwembad, restaurant, en winkel

Dag 8 Zululand - Drakensbergen
Vertrek uit Zululand en rijden in zuidelijke richting naar de Drakensbergen. Na aankomst rest van de dag om wandelingen te maken. Overnachting in de Lotheni Camp in een bergcottage. (cottage) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: ochtend en middag hikes in de Drakensberg Mountains
Overnachting: tweepersoonskamer in cottages (maximaal 6 personen in 3x slaapkamers) met per kamer eigen badkamer
Voor meer informatie zie: www.kznwildlife.com
Afstand: 500km, ca. 7 uur rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch)

Dag 9 Drakensbergen
Dag ter vrije besteding om wandelingen te maken langs snel stromende bergriviertjes, te genieten van de prachtige vergezichten. Overnachting in de Lotheni Camp in een bergcottage. (cottage) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: ochtend en middag hikes in de Drakensberg Mountains
Overnachting: tweepersoonskamer in cottages (maximaal 6 personen in 3x slaapkamers) met per kamer eigen badkamer

Dag 10 Drakensbergen – Wild Coast
Vertrek uit de Drakensbergen en rijden naar de ruige en schitterende Wild Coast. Ongerepte en uitgestrekte stranden, een dramatische kustlijn, open ruimten en ongerepte bossen. Onderweg wordt een stop gemaakt in het plaatsje Qunu waar een bezoek kan worden gebracht aan de begraafplaats van Nelson Mandela. Overnachting in de Benmore Lodge. (lodge) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: bezoek aan Nelson Mandele museum, begeleide wandeling langs de kust
Overnachting: Benmore Lodge, tweepersoonskamers met gedeelde badkamer (2 kamers delen 1 badkamer), zwembad, restaurant, WIFI (gratis) en bar
Voor meer informatie zie: www.benmorelodge.co.za
Afstand: 600km, ca. 8 ½ uur rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch) lange dag !

Dag 11 Wild Coast
Volle dag Wild Coast. Er kunnen wandelingen worden gemaakt over het ongerepte zandstrand, kennis gemaakt met de lokale bevolking en relaxen op het strand Overnachting in de Benmore Lodge. (lodge) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: begeleide wandelingen langs de kust
Overnachting: Benmore Lodge, tweepersoonskamers met gedeelde badkamer (2 kamers delen 1 badkamer), zwembad, restaurant, WIFI (gratis) en bar.
Optioneel en exclusief in de reissom: quad bikes, paardrijden en oceaan vissen

Dag 12 Wild Coast – Addo Elephant Nationaal Park
Rijden naar het Addo Elephant Nationaal Park. In de middag een game drive op zoek naar de Addo olifant maar ook naar de kleinere dieren als bijvoorbeeld de dung beetle (mest kever) die hier voorkomt en die je vaak de weg over ziet steken, een
olifanten keutel voor zich uitduwend. Overnachting in het Addo Elephant Nationaal Park restcamp. Leuk detail van dit restcamp is dat er een verlichte waterpoel is, zodat je ’s avonds kunt genieten van de nachtdieren die hier, met een beetje geluk, water komen drinken (chalet) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld voor Addo Elephant Nationaal Park, game drive in de namiddag)
Overnachting: Addo Elephant restcamp, tweepersoonschalet (of lodge tent) met ensuite badkamer, zwembad, restaurant en verlichte waterpoel.
Voor meer informatie zie: www.sanparks.org
Optioneel en exclusief in de reissom: night game drive in open safarivoertuig R 150,- per persoon
Afstand: 500 km, ca 7 ½ rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch)


Dag 13 Addo Elephant Nationaal Park - Knysna
Vertrek uit het Addo Elephant Park en rijden naar het gezellige badplaatje Knysna, gelegen aan een schitterende lagune. De middag is ter vrije besteding om het gezellige dorpje te verkennen. Overnachting in de Knysna Lagoona Inn. (chalets) (ontbijt)

Inclusief: ochtend game drive in Addo
Overnachting: Knysna Lagoona Inn, tweepersoonskamers met ensuite badkamer, zwembad, lounge, gratis WIFI bij receptie.
Voor meer informatie zie: www.lagoona.co.za
Afstand: 300km, ca. 4 ½ uur rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch)

Dag 14 Knysna
Vandaag de mogelijkheid om ‘s werelds hoogste bungee jump te maken (niet inclusief). Verder mogelijkheid om een wandeling te maken langs de rotsachtige kustlijn en langs de Stormsrivier. Met een beetje geluk kunnen, van juli t/m november, tijdens de wandeling langs de kust walvissen worden gezien die hier in deze periode voorkomen. Overnachting in de Knysna Lagoona Inn. (chalets) (ontbijt)

Inclusief: entreegeld voor Tsitsikamma Nationaal Park
Overnachting: Knysna Lagoona Inn, tweepersoonskamers met ensuite badkamer, zwembad, lounge, gratis WIFI bij receptie.
Optioneel en exclusief in de reissom: Bungi jumpen (ca. R 650,-), whale watching (ca R 450,- / 650,-), treetop canopy tour
(ca. R 450,-)

Dag 15 Knysna – Hermanus
Vertrek uit het Tsitsikamma Nationaal Park en rijden naar het plaatsje Knysna. Na een stop bij de “Heads” rijden naar de West Kaap en overnachting in op een camping nabij Franschhoek. Overnachting in het Baleens guesthouse. (guesthouse) (ontbijt, lunch)

Overnachting: Baleens guesthouse, tweepersoonskamers met ensuite badkamer, zwembad, restaurant en gratis WIFI in lounge.
Voor meer informatie zie: www.baleens.co.za
Optioneel en exclusief in de reissom: whale watching (ca R 450,- / 650,-), shark cage diving(ca. R 960,-)
Afstand: 500km, ca. 7 uur rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch)

Dag 16 Hermanus - Kaapstad
Vertrek uit Hermanus en rijden naar Kaapstad met onderweg een bezoek aan Stellenbosch gelegen in de wijnlanden. Overnachting in één van de Sweetest guesthouses in Kaapstad in een tweepersoons kamer. (hotel) (ontbijt)

Inclusief: bezoek aan Stellenbosch, bezoek aan wijnhuis
Overnachting: Sweetest Guesthouses - tweepersoonskamer met privé badkamer, zwembad, restaurant
Voor meer informatie zie: www.sweetestguesthouses.com
Optioneel en exclusief in de reissom: Robben Island cruise (ca R 200,-), shark cage diving(ca. R 960,-) zeehondenkolonie.
Afstand: 150km, ca. 2 uur rijden (exclusief stops voor sightseeing en lunch)

Dag 17 Kaapstad
Vandaag de hele dag om Kaapstad en omgeving te verkennen. Er wordt een bezoek gebracht aan Kaap Punt en het Kaap Punt Nationaal Park en rijden via de schitterende Chapman’s Peak Drive naar het havenstadje Hout Bay. Verder kan het beroemde Victoria en Alfred Waterfront worden bezocht, het bekende uitgaansgebied van Kaapstad met vele winkeltjes, terrasjes en
restaurants. Optioneel kan er een bezoek worden gebracht aan Robbeneiland (niet inclusief). Overnachting in een guesthouse in Kaapstad in een tweepersoons kamer. (hotel) (ontbijt) (inclusief entreegeld Boulders Beach pinguïn kolonie, entreegeld Cape Point Nationaal Park)

Inclusief: entreegeld voor pinguïnkolonie Boulders Beach en Kaap de Goede Hoop,
Overnachting: Sweetest Guesthouses - tweepersoonskamer met privé badkamer, zwembad, restaurant
Optioneel en exclusief in de reissom: Robben Island cruise (ca R 200,-), shark cage diving(ca. R 960,-) zeehondenkolonie.
Afstand: 150km, volle dag tour

Dag 18 Kaapstad
Na het ontbijt kan de Tafelberg nog worden beklommen en hierna is er nog voldoende tijd om de laatste souvenirs te kopen of om de laatste bezienswaardigheden te bezoeken. De tour eindigt bij het guesthouse rond 18.00. In de loop van de avond een transfer naar de luchthaven van Kaapstad. (ontbijt)

Inclusief: beklimming Tafelberg met gids
Optioneel en exclusief in de reissom: Robben Island cruise (ca R 200,-), shark cage diving(ca. R 960,-) zeehondenkolonie.

Reiscode: AOL 412


REISSOM

REISSOM 18 DAAGSE “RAINBOW ROUTE SOUTH AFRICA” SAFARI:

  • €. 2330,-per persoon (geldig van 01-01-19 t/m 31-12-19) (geen local payment)

Deze prijs is gebaseerd op twee reizigers. Voor alleenreizenden geldt; toeslag eenpersoonskamer in Johannesburg EUR 30,- p.p. Accommodatie tijdens de safari op indeling (zonder extra kosten) of een toeslag van €. 630,- p.p. voor een eenpersoonskamer.


De prijzen voor vertrek na 31-12-19 zijn op dit moment nog niet beschikbaar.
Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje naar reizen@AfrikaOnline.nl

Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: British Airways EUR 750,- per persoon inclusief luchthavenbelasting voor het traject Amsterdam – Londen – Johannesburg / Kaapstad – Londen – Amsterdam.

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf in Afrika dan kan dat. Een reis “op maat” naar uw persoonlijke wensen kan natuurlijk ook. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een leuke offerte voor u.

Liever iets goedkoper reizen en overnachten in tenten:
Spreekt deze reis u aan maar wilt u iets goedkoper en kamperen, kijk dan ook eens bij de 19 daagse “Scenic Route South Africa” kampeersafari, de AOL 402.


Vertrekdata 2019:
Januari: 04, 11*, 18, 25
Februari: 01, 15, 22
Maart: 01, 08, 15, 29*
April: 12, 26
Mei: 03, 10, 17*, 24
Juni: 14, 21*, 28
Juli: 05*, 12, 19*, 26
Augustus: 02, 09, 16, 23*, 30
September: 13, 20, 27*
Oktober: 04, 11*, 18,
November: 01, 08, 15, 22, 29*
December: 06, 20, 27

Vet gedrukte data= ongeacht het aantal deelnemer wordt vertrekt gegarandeerd, geen minimum aantal deelnemers
* = op deze datum wordt de tour uitgevoerd met een Duitssprekende tourleader. Het overgrote deel van de reizigers zal dan vanzelfsprekend Duitssprekend zijn.

Alle Rainbow Route Comfort Safaris kunnen worden gecombineerd met een Cape to Victoria Falls Grand Explorer tour van Kaapstad naar Victoria Falls – AOL 410


INCL/EXCL

Reissom inclusief:
• Overnachtingen zoals beschreven in het reisprogramma
• Transfers luchthaven – hotel visa versa
• Entreegelden voor genoemde Nationale parken
• Excursies zoals genoemd onder inclusief
• Vervoer tijdens de reis in een minibus of safari truck
• Maaltijden zoals in de beschrijving (16x ontbijt, 12x lunch, 11x diner)
• Begeleiding van een professionele Engelssprekende gidsen
• Digitaal informatieboekje

Reissom exclusief:
• Vluchten
• €. 15,- reserveringskosten per persoon
• Eventuele brandstoftoeslag
• Annulering/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
• Fooien
• Overige maaltijden
• Alcoholische en fris - dranken
• Uitgaven van persoonlijke aard
• Facultatieve game drives, excursies of andere activiteiten
• Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen


REIS INFO

REISINFORMATIE:

Aantal deelnemers:
Onze comfort safari’s worden uitgevoerd in kleine groepjes om een zo goed en flexibel mogelijk programma aan te bieden. Kleine groepjes houdt in; meer tijd voor de reiziger, minder wachttijden en een gezellige, persoonlijke sfeer tijdens de reis. De gemiddelde leeftijd op deze tour is 38-45 maar leeftijden variëren van 20 tot 60+ jaar. Minimum leeftijd voor kinderen is 12 jaar mits begeleid door tenminste 1 volwassenen, er is geen leeftijdsgrens maar voor reizigers met een leeftijd van 65+ wordt een medisch "fitheids" verklaring gevraagd die verkrijgbaar is bij uw huisarts. Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen/ maximum 12 deelnemers.

Taal:
Omdat de deelnemers aan bovenstaande reis uit verschillende landen komen wordt er tijdens de reis Engels gesproken door de gids (met uitzondering van de vertrekdata die zijn aangegeven met een * tijdens deze reizen wordt hoofdzakelijk Duits gesproken). De reis word begeleid door 2 gecertificeerde gidsen voor optimale kennis, informatie en individuele aandacht.

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 90 dagen geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Zuid Afrika geen visum nodig. Wel dienen er nog voldoende lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat van de betreffende landen. AfrikaOnline verzorgd geen visa. Voor informatie kunt u terecht op de website van de visumdienst: www.visum.nl. Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud). Reist u met kinderen onder de 18 jaar naar of via Zuid Afrika dan geldt dat u in het bezit dient te zijn van een afschrift van het geboorte certificaat. Reist u als alleenstaande ouder of gewoon alleen met u minderjarige kind moet u tevens in het bezit zijn van een toestemmingsformulier van de andere ouder. Informeer bij Afrika Online naar de uitgebreide informatie hierover.

Hoogtepunten tijdens de reis:
Johannesburg -Soweto tour, Mpumalanga - Panorama Route en sightseeing, Kruger National Park - game drives, Swaziland - bergwandelingen, Zululand - game drives en cultureel bezoek aan Zulu dorpje, Drakensbergen - bergwandelingen, Wild Coast, strandwandelingen en Xhosa cultuur, Tuinroute- Addo Park, game drives – Tistsikamma NP. wandelingen - Hermanus, whale watching (in seizoen) Kaapstad – bezoek aan Kaappunt & de Tafelberg. Bezoek aan 10 Nationale Parken en Natuurreservaten tijdens deze reis. Natuurlijk wordt er tijdens de reis geprobeerd dorpjes te bezoeken en contact te leggen met de lokale bevolking.

Vervoer:
Vervoer tijdens de reis is per speciale overland safaritruck met 10/12 stoelen (geen verwarming of airconditioning) of safari minibus (Toyota Hiace). Comfortabel reizen en uitstekend om game drives mee te maken. Grote schuiframen zodat iedereen een goed uitzicht heeft. Imperiaal en aanhanger voor bagage en kampeeruitrusting

Reis - Annuleringsverzekering:
Afsluiten van een annuleringsverzekering is verplicht, een reisverzekering wordt sterk aanbevolen. Indien de verzekering niet via AfrikaOnline wordt afgesloten moeten de polisnummers van de beide verzekeringen binnen 2 weken na het boeken van de reis aan AfrikaOnline schriftelijk worden doorgegeven.

Deelname:
Vanaf 12 jaar, geen maximum leeftijd. Wel moet er voor elke kind onder de 18 jaar tenminste 1 volwassenen meereizen. Tijdens de reis worden er wandelingen gemaakt die een zeker uithoudingsvermogen vereisen. De wandelingen worden ingeschaald als eenvoudig tot middenklasse wandelingen en zijn ten alle tijden optioneel. Bij alle kampeertrips is deelname gevraagd in het opzetten van het tentenkamp, het bereiden van de maaltijden en natuurlijk meehelpen met de afwas. Teamspirit is deel van het plezier van het reizen in een groep.

Overnachtingen:
Hotel: 1 overnachting in een comfortabel, eenvoudig hotel nabij het centrum van Johannesburg. Alle kamers zijn tweepersoons kamers die beschikken over aparte bedden en een privé badkamer meestal met douche en toilet.

Chalet; 2 nachten Ilkley Safari Lodge. De kamers zijn 2 tweepersoonskamer met badkamer, 1 overnachting in het Kruger Nationaal Park in een van de restcamp chalets. De kamers zijn tweepersoons of vierpersoons chalets met gemeenschappelijke toilet/doucheruimtes. 2 nachten Zululand Lodge tweepersoons permanent luxe tent met badkamer. 2 nachten Lotheni Camp in een tweepersoonskamer met badkamer, 1 nacht in het Addo Elephant Nationaal Park in een tweepersoons chalet met ensuite badkamer

Resort: 1 overnachting in het Hawane Resort in Swaziland. De kamers zijn tweepersoonskamers met ensuite badkamers.

Guesthouse: 2 overnachtingen in de Benmore Lodge in tweepersoonskamer met gedeelde badkamer. 2 overnachting in de Knysna Lagoona Lodge in een tweepersoonskamers met ensuite badkamer. 2 overnachtingen in het Baleens guesthouse in een tweepersoonskamer met badkamer. 2 overnachtingen in het Sweet Orange guesthouse in het centrum van Kaapstad. Alle kamers zijn tweepersoons kamers die beschikken over aparte bedden en een privé badkamer in Kaapstad met douche en toilet.

Maaltijden:
Tijdens de reis worden goede en gezonde maaltijden bereid van veelal locale producten. Om een idee te krijgen van hoe de maaltijden eruit zullen zien: het ontbijt zal bestaan uit cornflakes met melk, toast met jam en regelmatig een Engels ontbijt met eieren en spek, vruchtensap, koffie en thee. De lunch zal veelal bestaan uit kaas, vleeswaren, salades en brood(jes) (picknick style). Het diner zal het meest uitgebreid zijn met regelmatig bbq, roerbakschotels en de typisch Zuid Afrikaanse Potjiekos (alles in één kookpot gerecht, heerlijk !!!!) klaargemaakt boven het kampvuur. Indien er speciale diëten zijn (vanwege vegetarische voorkeur en/of allergieën) deze graag doorgeven bij boeking van de reis zodat er van te voren rekening mee gehouden kan worden. Tijdens het diner wordt ook koffie en thee geschonken. Overige dranken zijn exclusief en moeten zelf worden ingekocht. Tijdens deze reis zijn 16x ontbijt, 12x lunch en 11 diners inbegrepen in de reissom.

Bagage:
Reistas (i.v.m. met de ruimte in de auto is het beste om de bagage in een reistas of rugzak mee te nemen) met maximaal 12 kg pp. plus kleine rugzak voor persoonlijke zaken en handbagage.

Voorbehoud:
Agent behoudt het recht om een programma te wijzigen indien de agent dit nodig acht vanwege bepaalde condities, overmacht of onvoorziene omstandigheden. Mocht het gebeuren dat de wagen stuk gaat, zal de agent niet verantwoordelijk zijn voor vervangende accommodatie anders dan kamperen en zal er geen compensatie zijn voor vliegtickets of dergelijke. Agent vraagt
een schadeloosstelling formulier te ondertekenen voor vertrek van de reis. Bij het niet tekenen van dit formulier kan de passagier geweigerd worden op de reis.

https://www.AfrikaOnline.nl – AfrikaOnline - Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet


Vanaf € 2330 p.p.
incl. overnachtingen, maaltijden, vervoer tijdens de reis, reiscode: AOL 412

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer over ons cookie gebruik op de Cookies pagina