• Default
 • Engels

22 daagse Trade Route kampeer groepsafari door Zambia, Malawi, Mozambique en Zuid-Afrika

Een avontuurlijke reis door het hart van “The Wild Continent”. Met oa. een bezoek aan de Victoria Watervallen, game drives in het Kafue Nationaal Park, een kanotocht op de Lower Zambezi en bushwalks in het South Luangwa Nationaal Park in Zambia. Snorkelen in Lake Malawi en via de ongerepte kust van de Indische Oceaan door Mozambique naar Zuid Afrika waar er game drives worden gemaakt door het Kruger Nationaal Park. Een diverse en fascinerende reis langs de oude handelsroutes van Afrika !


PROGRAMMA

GEGARANDEERD VERTREK VANAF 4 PERSONEN

Dag 1 Livingstone
Verwelkoming door de vertegenwoordiger van onze agent en transfer naar de camping in Livingstone. Rest van de dag ter vrije besteding. Overnachting op de campsite nabij Livingstone in een tweepersoonstent. (camping) (lunch en het diner zijn voor eigen kosten in lokale restaurants)

Overnachting: campsite in Livingstone met warm water douches, zwembad, bar en restaurant.
Optioneel: white water Rafting, sunset cruise, Elephant back safari, bungee jumping, scenic flight

Dag 2 Livingstone
Volle dag om Livingstone te verkennen inclusief een bezoek aan de Victoria Falls. Overnachting op de campsite nabij Livingstone in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt inclusief, de lunch en het diner zijn voor eigen kosten in lokale restaurants)

Inclusief: entreegeld Victoria Falls Park
Overnachting: campsite in Livingstone met warm water douches, zwembad, bar en restaurant.
Optioneel: white water Rafting, sunset cruise, Elephant back safari, bungee jumping, scenic flight

Dag 3 Livingstone – Kafue river
Na een vroeg ontbijt rond 06.30 uur vertrek uit Livingstone rijden via de Miombo heuvels naar de Kafue Rivier waar de nacht word doorgebracht. Overnachting op de campsite op de oever van de Kafue rivier in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: campsite, warm water douches, zwembad en bar.
Afstand: 505 km, ca. 8 uur exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 4 Kafue Rivier - Lower Zambezi
Vertrek vanuit Kafue Rivier en rijden naar de Lower Zambezi Vallei. Na aankomst per kano vertrek op de Zambezi rivier met begeleiding van lokale gidsen. Het kamp van vandaag is gelegen op een eiland in de rivier en de dieren als olifanten, zebra en antilopen komen naar de rivier om te drinken. Overnachtingen op een eilandje in de Zambezi rivier in een tweepersoonstent (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: wild camping op een eilandje in de Zambezi rivier, geen faciliteiten, bush douche
Afstand: 50 km, ca. 1 ½ uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 5 Lower Zambezi
Er is een hele dag uitgetrokken om een kanotocht te maken over de Zambezi rivier waarbij de dieren van dichtbij kunnen worden bekeken gefotografeerd. In de middendag worden we opgehaald door een motorboot die ons terugbrengt naar het beginpunt van de kano excursie. De avond wordt doorgebracht rond het kampvuur. Overnachting op een camping in de Lower Zambezi Vallei in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: volle dag kanosafari op de Zambezi rivier met lokale gidsen
Overnachting: campsite, douche en toiletgebouwen, warme douches, zwembad en bar

Dag 6 Lower Zambezi - Petauke
Na het ontbijt vertrek uit het Lower Zambezi en rijden richting Lusaka en aankomst in de namiddag. er worden boodschappen gedaan voor de komende dagen op de lokale markt, een hele ervaring. Nadat de boodschappen zijn gedaan vertrek uit Lusaka en rijden over de Great East Road richting het Noorden. Overnachting in de Chimwemwe Executive Lodge aan de Great East Road in een tweepersoonskamer ensuite. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: lodge, tweepersoonskamer met badkamer
Afstand: 400 km, ca. 6 ½ uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 7 Petauke– South Luangwa Nationaal Park
Rijden in noordoostelijke richting naar het South Luangwa Nationaal Park waar het camp wordt opgeslagen voor de komende 3 nachten. Het South Luangwa Nationaal Park is een ongerept gebied wat zelden wordt bezocht door toeristen en is daarom een perfect voorbeeld van een stukje ongerept Afrika. Dieren als nijlpaarden, krokodillen, olifanten, leeuw en luipaard komen hier voor. Overnachting op de campsite van het South Luangwa Nationaal Park in een tweepersoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: campsite, warm water douches, zwembad, restaurant en bar.
Afstand: 500 km, ca. 8 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Dag 8 - 9 South Luangwa Nationaal Park
Dagen in het park op zoek naar de dieren die voorkomen. Eer worden game drives en game walks gemaakt in het park (het kan zijn dat in het “green season” de wegen te nat zijn om de game walks te doen, in dat geval worden deze vervangen door extra game drives). Overnachtingen op de campsite van het South Luangwa N.P. in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entree geld voor South Luangwa Nationaal Park, 2x game walks, 2x night game drive in open 4x4 WD
Overnachting: campsite, warm water douches, zwembad, restaurant en bar.
Optioneel: extra game walks en game drives (ca EUR 55,- per persoon)

Dag 10 South Luangwa Nationaal Park – Lake Malawi
Vertrek uit het South Luangwa Nationaal Park en rijden naar de grens met Malawi. Onderweg naar Lake Malawi wordt een stop gemaakt in de hoofdstad Lilongwe om inkopen te doen voor de komende dagen op de lokale markt (een belevenis!). Overnachting op de campsite aan het strand van Lake Malawi in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: campsite, warm water douches
Afstand: 510 km, ca. 7 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing, grensformaliteiten en lunch onderweg

Dag 11 Lake Malawi
Volle dag aan Lake Malawi inclusief een bootcruise over het meer naar de eilandjes, verlaten strandjes en inhammen. Overnachting op de campsite aan het strand van Lake Malawi in een twee persoonstent. (camping) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: Island boot excursie
Overnachting: campsite, warm water douches

Dag 12 – 13 Lake Malawi - Mozambique
Vertrek uit Lake Malawi en rijden in zuidelijk richting naar de grens met Mozambique. Lange dag in de auto maar zeker de moeite waard. Onderweg wordt gestopt voor sightseeing en picknicklunch. Overnachting op een camping in dit onbekende deel van Mozambique in een tweepersoonstent. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: eenvoudige campsite, warm water douches (meestal)
Afstand: 800 km, ca. 6-7 uur per dag (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing, grensformaliteiten en lunch onderweg

Dag 14 Mozambique (Vilanculos)
Vandaag bereiken we de kust van Mozambique en genieten we van een middag aan het strand. Overnachting in de Smugglers Inn in Vilanculos in een tweepersoonschalet met gedeelde douche/toilet faciliteiten. (ontbijt, lunch, diner)

Overnachting: Smugglers Inn chalet, warm water douches, zwembad, restaurant en bar
Afstand: 530 km, ca. 6-7 uur (afhankelijk van de conditie van de weg) exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen

Dag 15 Vilanculos
Volle dag dhow (traditionele boot) excursie naar de Bazaruto Islands. Overnachting in Vilanculos in een tweepersoonschalet met gedeelde douche/toilet faciliteiten. Diner exclusief en op eigen kosten. (ontbijt, lunch)

Inclusief: volle dag Dhow excursie naar Bazaruto eilanden
Overnachting: chalet, warm water douches (meestal), zwembad, restaurant en bar
Optionele activiteit: snorkelen

Dag 16 Vilanculos – Inhambane
Vertrek uit Vilanculos en rijden naar het plaatsje Inhambane. Inhambane ademt een sterke Arabische sfeer uit die terug laten denken aan de tijd van de slavernij en handel in goed, ivoor en kruiden en specerijen. In de middag eerst een bezoek aan het historische centrum met oa. de 200 jaar oude kathedraal. Hierna rijden naar Praia de Tofo waar het kamp wordt opgemaakt in leuke “casitas” onder de palmbomen naast het strand. Rest van de middag aan het strand. Overnachting in de Palm Grove Lodge in een casita. (casitas) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: geen excursies
Overnachting: Palm Grove Lodge in een tweepersoonskamer in een casita met badkamer.
Afstand: 500 km, ca. 7 uur rijden exclusief stops voor sightseeing en lunch
Optionele excursies: scuba diving, ocean safari in een dhow, quad biking, paardrijden, snorkelen of duiken met whale sharks

Overnachting: casitas met gedeelde was/toilet faciliteiten, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 330 km, ca. 4 ½ uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen, duiken en quadbiking, ocean safari
Voor meer informatie zie: www.palmgrovelodge.co.za

Dag 17 Inhambane
Volle dag in Inhambane. Er is tijd om te snorkelen, te duiken of een boottocht te maken met een traditionele dhow. Natuurlijk kan er ook worden geluierd aan het witte zandstrand. Overnachtingen in de Palm Grove in een casita. (casitas) (ontbijt, lunch) (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: geen excursies
Overnachtingen: Palm Grove Lodge in een tweepersoonskamer in een casita met badkamer.
Optionele excursies: scuba diving, ocean safari in typische dhow, quad biking, paardrijden

Dag 18 Inhambane – Bilene
Vandaag reizen we verder zuidwaarts naar het stadje Bilene, een kustplaatsje aan de prachtige Uembje lagune. De lagune is 8 km breed en 27 km lang wen biedt lange witte zandstranden en kristalhelder water. In de middag kan worden relaxed aan het strand, worden gesnorkeld of er kan een kajak worden gehuurd. Overnachting op een camping in Bilene in tweepersoonstenten. Diner op eigen kosten in een plaatselijk restaurant. (ontbijt, lunch)

Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 375 km, ca. 5 uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optionele activiteit: snorkelen, kajakken en andere watersporten

Dag 19 Bilene – Kruger Nationaal Park
Vertrek uit Bilene en landinwaarts rijden naar de grens met Zuid Afrika en het Kruger Nationaal Park. Onderweg naar het camp de eerste game drive in dit wereld beroemde natuurpark. Overnachting in een restcamp van het Kruger Nationaal Park in tweepersoonstenten. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Kruger Nationaal Park, middag game drive
Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Afstand: 340 km, ca. 6 uur, exclusief grensformaliteiten, stops voor sightseeing en lunch onderweg
Optioneel: night game drive in het Kruger Park (ca. EUR 25,-)

Dag 20 Kruger Nationaal Park
Volle dag in het Kruger Nationaal Park met in de ochtend en namiddag een game drive (3-4 uur). Overnachting in een restcamp van het Kruger Nationaal Park in tweepersoonstenten. (ontbijt, lunch, diner)

Inclusief: entreegeld Kruger Nationaal Park, ochtend en middag game drive
Overnachting: camping, warm water douches, zwembad, restaurant, bar en winkel
Optioneel: night game drive in het Kruger Park (ca. EUR 25,-)

Dag 21 Kruger Nationaal Park – Hoedspruit
In de ochtend nog een laatste game drive door het Kruger Park op weg naar de Gate en de Ilkley Safari Lodge. Overnachting in de lodge nabij Hoedspruit in een tweepersoonskamer. (ontbijt, diner)

Inclusief: ochtend game drive
Overnachting: tweepersoonskamer met ensuite badkamer, zwembad, restaurant en bar
Afstand: ca. 120 km, ca. 6 uur rijden inclusief stops voor sightseeing, lunch en game drive
Voor meer informatie zie: www.ilkleymanorhouses.co.za

Dag 22 Graskop – Johannesburg
Na het ontbijt vertrek uit de lodge en rijden richting de beroemde Panorama Route met een bezoek aan o.a. een bezoek aan Bourkes Luck Potholes, God’s Window en de Three Sisters. Na het bezoek aan de Panorama Route rijden naar Johannesburg. Na aankomst in Johannesburg een transfer naar de luchthaven van Johannesburg (ca. 16.00 – 17.00 uur) (ontbijt, lunch)

Inclusief: Panorama Route, God’s Window, Three Sisters
Afstand: 480 km, ca. 6 ½ uur, exclusief stops voor sightseeing en lunch onderweg

Reiscode: AOL 405


REISSOM

REISSOM 22 DAAGSE “TRADE ROUTE” KAMPEERSAFARI:

 • €. 2420- per persoon (geldig van 01-01-19 t/m 31-12-19) + US$ 400,- p.p. local payment* ​

*Bij elke safarireis wordt een “local payment” gevraagd. Deze local payment zal door de reisleiding bij aanvang van elke reis worden opgehaald en is meestal in de lokale munteenheid of US dollar. Met de local payment zal o.a. de verschillende entreegelden van de nationale parken, andere excursiegelden worden betaald.

Deze prijs is gebaseerd op twee reizigers. Voor alleenreizenden geldt; Accommodatie tijdens de safari op indeling (zonder extra kosten) of een toeslag van €. 230,- p.p. voor een eenpersoonstent/kamer.


De prijzen voor vertrek na 31-12-19 zijn op dit moment nog niet beschikbaar.
Indien u geïnteresseerd bent graag even een e-mail berichtje naar reizen@AfrikaOnline.nl

Vliegreis:
De genoemde reissom is exclusief de Internationale vluchten. Wel kunnen wij u vluchten aanbieden van alle bij IATA BSP aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Op aanvraag kunnen wij u een prijsopgave geven voor verschillende maatschappijen. Vluchtprijs indicatie voor deze reis: Combinatie van British Airways EUR 540,- per persoon inclusief luchthavenbelasting voor het traject Amsterdam – Johannesburg - Amsterdam en British Airways Comair EUR 160,- per persoon inclusief luchthavenbelasting voor het traject Johannesburg - Livingstone.

Verlenging van de reis:
Als uw voorkeur uitgaat naar een langer of korter verblijf in Afrika dan kan dat. Een reis “op maat” naar uw persoonlijke wensen kan natuurlijk ook. Als u uw wensen aan ons doorgeeft maken wij graag een leuke offerte voor u.

Vertrekdata 2019:
Mei:04
Juni:01, 22*, 29
Juli:13*, 27
Augustus:10, 24
September:07, 21*
Oktober:05, 19*
November:02, 16, 30

Vet gedrukte data= ongeacht het aantal deelnemer een gegarandeerd vertrek, geen minimum aantal deelnemers
*= op deze datum wordt de tour uitgevoerd met een Duitssprekende tourleader. Het overgrote deel van de reizigers zal dan vanzelfsprekend Duitssprekend zijn.

Alle TRADE ROUTE campingsafari’s kunnen worden gecombineerd met de BOTSWANA WILDESIDE camping safari voor een complete Afrika ervaring. (zie voor meer informatie over de Botswana Wildeside safari.(zie voor meer informatie over de Botswana Wildeside safari (AOL 407) onze website onder “Botswana reizen” of neem contact op met ons via email of telefoon.


INCL/EXCL

Reissom inclusief:

 • Transfer luchthaven – hotel visa versa
 • Overnachtingen zoals beschreven in het reisprogramma
 • Gebruik van kampeeruitrusting (uitgezonderd slaapzak en hoofdkussen)
 • Entreegelden voor genoemde Nationale parken en excursies
 • Vervoer tijdens de reis in een minibus of safari truck en open 4x4 landcruiser
 • Maaltijden zoals in de reisbeschrijving
 • Begeleiding van een professionele Engelssprekende gids
 • Lower Zambezi kano excursie
 • Digitaal informatieboekje

Reissom exclusief:

 • Vluchten
 • Luchthavenbelasting
 • €. 15,- reserveringskosten per persoon
 • Visum kosten voor Zambia (ca. US$ 50,-) en Mozambique (ca. US$ 45,-)
 • Vaccinatiekosten
 • Eventuele brandstoftoeslag
 • Annulerings/reisverzekering (kunnen bij AfrikaOnline worden afgesloten)
 • Fooien
 • Overige maaltijden
 • Alcoholische en fris – dranken
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Facultatieve game drives, excursies of andere activiteiten
 • Alles wat niet genoemd wordt onder inbegrepen

REIS INFO

REISINFORMATIE:

Aantal deelnemers:
Onze kampeer safari’s worden uitgevoerd in kleine groepjes om een zo goed en flexibel mogelijk programma aan te bieden. Kleine groepjes houdt in; meer tijd voor de reiziger, minder wachttijden en een gezellige, persoonlijke sfeer tijdens de reis. De gemiddelde leeftijd op deze tour is 38-45 maar leeftijden variëren van 20 tot 60+ jaar. Minimum leeftijd voor kinderen is 12 jaar mits begeleid door tenminste 1 volwassenen, er is geen leeftijdsgrens maar voor reizigers met een leeftijd van 65+ wordt een medisch "fitheids" verklaring gevraagd die verkrijgbaar is bij uw huisarts. Gegarandeerd vertrek vanaf 4 personen/ maximum 12 deelnemers.

Taal:
Omdat de deelnemers aan bovenstaande reis uit verschillende landen komen wordt er tijdens de reis Engels gesproken door de gids (met uitzondering van de vertrekdata die zijn aangegeven met een * tijdens deze reizen wordt hoofdzakelijk Duits gesproken). De reis word begeleid door 2 gecertificeerde gidsen voor optimale kennis, informatie en individuele aandacht.

Visa:
Indien u in het bezit bent van een Nederlands / Belgisch paspoort wat nog tenminste 6 maanden geldig is na terugkomst van de reis, is er voor Zuid Afrika, Malawi geen visum nodig. Voor Zambia en Mozambique is er wel een visum vereist, deze kunt u het beste voor vertrek uit Nederland regelen. Ook dienen er nog voldoende lege pagina’s naast elkaar in het paspoort te zijn voor de benodigde stempels. Indien u in het bezit bent van een andere Nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische dan even controleren bij het Consulaat van de betreffende landen. AfrikaOnline verzorgd geen visa. Voor informatie kunt u terecht op de website van de visumdienst: www.visum.nl. Mocht men tijdens de reis niet over een geldig paspoort en/of reisdocumenten beschikken dan zijn de consequenties voor de persoon in kwestie voor eigen rekening. (wijzigingen onder voorbehoud). Reist u met kinderen onder de 18 jaar naar of via Zuid Afrika dan geldt dat u in het bezit dient te zijn van een afschrift van het geboorte certificaat. Reist u als alleenstaande ouder of gewoon alleen met u minderjarige kind moet u tevens in het bezit zijn van een toestemmingsformulier van de andere ouder. Informeer bij Afrika Online naar de uitgebreide informatie hierover.

Hoogtepunten tijdens de reis:
Victoria Falls N.P. – wereldwonder – avontuur en activiteiten, Lower Zambezi N.P. –kano excursie, South Luangwa – game walks en 4WD game drives op zoek naar wild, Lake Malawi- snorkelen en strand, Bazaruto eilanden – Dhow cruise, Inhambane- strand en duiken, Kruger Nationaal Park – game drives. Natuurlijk wordt er tijdens de reis geprobeerd dorpjes te bezoeken en contact te leggen met de lokale bevolking.

Vervoer:
Vervoer tijdens de reis is per speciale safari truck met 10/12 stoelen en 4WD game viewing auto’s in Zambia. Comfortabel reizen en uitstekend om game drives mee te maken. Grote schuiframen zodat iedereen een goed uitzicht heeft. Imperiaal en aanhanger voor bagage en kampeeruitrusting

Reis - Annuleringsverzekering:
Afsluiten van een reis en annuleringsverzekering is verplicht. Indien de verzekering niet via AfrikaOnline wordt afgesloten moeten de polisnummers van de beide verzekeringen binnen 2 weken na het boeken van de reis aan AfrikaOnline schriftelijk worden doorgegeven.

Deelname:
Vanaf 12 jaar, geen maximum leeftijd. Wel moet er voor elke kind onder de 18 jaar tenminste 1 volwassenen meereizen. Tijdens de reis worden er wandelingen gemaakt die een zeker uithoudingsvermogen vereisen. De wandelingen worden ingeschaald als eenvoudig tot middenklasse wandelingen en zijn ten alle tijden optioneel. Bij alle kampeertrips is deelname gevraagd in het opzetten van het tentenkamp, het bereiden van de maaltijden en natuurlijk meehelpen met de afwas. Teamspirit is deel van het plezier van het reizen in een groep.

Overnachtingen:
Camping: 16 overnachtingen op campings in de Nationale Parken of steden. De campings zijn over het algemeen uitstekend te noemen met goede faciliteiten als warme en koude douches, restaurants, wasautomaten, postkantoor/telefooncellen en een souvenirwinkeltje. Sommige campings beschikken over een zwembad. Het kan gebeuren dat er tijdens deze reis gebruik wordt gemaakt van zogenaamde “wild campsite”. Tijdens het verblijf op deze campsites word gebruik gemaakt van zelf meegenomen een bushtoilet en een bush douche, eenvoudige faciliteiten dus. De kampeeruitrusting; ruime en comfortabele iglotent van 2.2 x 2.2 x 1.5 meter die eenvoudig zijn op te zetten/af te breken. De tenten hebben “ingebouwde” muggenhorren. Verder zijn er matrasjes van ca. 5 cm dik en comfortabele kampeerstoelen met rugleuning.

Casitas/ Chalets: 2 overnachtingen in het Smugglers guesthouse (of gelijkwaardig) met ensuite badkamer in Vilanculous, 2 overnachtingen in Palm Grove Lodge (of gelijkwaardig) met ensuite badkamer in Inhambane en 1 nacht in de Graskop Mogodi Lodge (of gelijkwaardig) in Mpumaglanga. met een gedeelde badkamer tussen twee kamers.

Maaltijden:
Tijdens de reis worden goede en gezonde maaltijden bereid van veelal locale producten. Om een idee te krijgen van hoe de maaltijden eruit zullen zien: het ontbijt zal bestaan uit cornflakes met melk, toast met jam en regelmatig een Engels ontbijt met eieren en spek, vruchtensap, koffie en thee. De lunch zal veelal bestaan uit kaas, vleeswaren, salades en brood(jes) (picknick stijl). Het diner zal het meest uitgebreid zijn met regelmatig bbq, roerbakschotels en de typisch Zuid Afrikaanse Potjiekos (alles in één kookpot gerecht, heerlijk !!!!) klaargemaakt boven het kampvuur. Indien er speciale diëten zijn (vanwege vegetarische voorkeur en/of allergieën) deze graag doorgeven bij boeking van de reis zodat er van te voren rekening mee gehouden kan worden. Tijdens het diner wordt ook koffie en thee geschonken. Overige dranken zijn exclusief en moeten zelf worden ingekocht. Tijdens deze reis zijn 21x ontbijt, 19x lunch en 16 diners inbegrepen in de reissom.

Gezondheidsvoorwaarden:
Iedereen met een goede gezondheid mag deelnemen aan deze reis.

Bagage:
Reistas (i.v.m. met de ruimte in de auto is het beste om de bagage in een reistas of rugzak mee te nemen) met maximaal 12 kg pp. Zelf (warme) slaapzak en klein hoofdkussen meenemen (slaapzak kan eventueel worden gehuurd voor ca. US$ 1 per dag, indien gewenst bij boeking opgeven)

Voorbehoud:
Agent behoudt het recht om een programma te wijzigen indien de agent dit nodig acht vanwege bepaalde condities, overmacht of onvoorziene omstandigheden. Mocht het gebeuren dat de wagen stuk gaat, zal de agent niet verantwoordelijk zijn voor vervangende accommodatie anders dan kamperen en zal er geen compensatie zijn voor vliegtickets of dergelijke. Agent vraagt een schadeloosstelling formulier te ondertekenen bij aankomst en voor vertrek van de reis. Bij het niet tekenen van dit formulier kan de passagier geweigerd worden op de reis.

www.AfrikaOnline.nl – AfrikaOnline - Tel: 010 5225011

Prijs onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen
Fouten of vergissingen binden AfrikaOnline niet


Vanaf € 2420 p.p.
+ US$ 400,- p.p. local payment* incl. overnachtingen, maaltijden en vervoer, reiscode: AOL 405

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer over ons cookie gebruik op de Cookies pagina